Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vincent Aboubakar Beşiktaş’a Geri Dönüyor !

Afrika Uluslar Kupası’nda ülkesi Kamerun’la turnuvadan elenen ve İstanbul’a gelmesi beklenen, Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Vincent Aboubakar, teknik direktör Fernando Santos’un onay vermesi halinde Trabzonspor derbisinde ilk 11’de yerini alacak.

Afrika Uluslar Kupası'nda ülkesi

Afrika Uluslar Kupası‘nda ülkesi Kamerun’la turnuvadan elenen ve İstanbul’a gelmesi beklenen, Beşiktaş’ın yıldız oyuncusu Vincent Aboubakar, teknik direktör Fernando Santos’un onay vermesi halinde Trabzonspor derbisinde ilk 11’de yerini alacak.

Siyah-beyazlı takımda tüm gözler Fenerbahçe maçından sonra kadro dışı kalan Vincent Aboubakar’a çevrildi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü, afrika Kupası’nda Nijerya’ya 2-0 yenilen ve bu sonuçla beraber kupanın dışında kalan Kamerun Milli takımının kaptanı Vincent Aboubakar’ın bugün istanbul’a gelmesi Portekizli teknik direktör Fernando Santos ile bir görüşme yapması bekleniyor.

Avrupa’dan birçok teklif alan ve Brezilya’dan gelen teklifleri beğen Aboubakar, Fernando santos’a kalmak istediğini ve Beşiktaş kulübüne faydalı olmak isteyeceğini söyleyeceği iddia ediliyor.

Portekizli teknik direktör Fernando Santos‘un onay vermesi halinde Vincent Aboubakar’ın Trabzonspor derbisinde ilk 11’de sahaya çıkması bekleniyor.