Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kayseri’de 7 Yaşındaki Üvey Kızına İnsan Dışkısı Yediren Üvey Anneye 5 Yıl Hapis

Kayseri’de 7 yaşındaki üvey

Kayseri’de 7 yaşındaki üvey kızına eziyet ederek insan dışkısı yediren kadına 5 yıl hapis cezası verildi. Baba gerçekleri eve yerleştirdiği ses kayır cihazıyla ortaya çıkardı.

KAYSERİ‘de 7 yaşındaki üvey kızına eziyet edip insan dışkısı yediren Fatma Y. 5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri’de Fatma Y. isimli şahısla evlenen C.Y., 2020 yılında 6 yaşındaki oğlunun ranzadan düşerek ölmesinin ardından 7 yaşındaki kızının ve eşinin hareketlerinden şüphelenerek eve ses kayıt cihazı yerleştirdi. Çok geçmeden eşinin 7 yaşındaki kızına hakaret edip, dövdüğünü ve insan dışkısı yedirdiğini ortaya çıkardı ve şikayetçi oldu. Mahkeme, Fatma’y. ‘ye 5 yıl hapis cezası verildi.

“TUVALETİ YEDİRDİ, ACI BİBER YEDİRDİ”

Üvey annesinin eziyet ettiğini ve insan dışkısı yedirdiğini onaylayan 7 yaşındaki çocuk, “Banyoda saçımı çekiyordu. Kafamı suya daldırıp, orada bekletiyordu. Babam işten dönünce bize iyi davranıyordu. Hakaret edip, oklavayla döverdi. Tuvaleti yedirdi, acı biber yedirdi.” dedi.

“BİR KEZ BOŞANDIK TEKRAR EVLENDİK”

Suçlamaları kabul etmeyen Fatma Y., “İddia edildiği gibi B.Y.’ye hiçbir kötü muamelem olmadı. C.Y. ile ikinci evliliğimi yaptım. Babası ile evlendiğimde B.Y., 2 yaşındaydı. Ses kaydı alındıktan 2 sene daha evli kaldık. Bir kez boşandık. Tekrar evlendik. Böyle bir şey yapmış olsaydım, B.Y.’nin babası benimle ikinci kez evlenmezdi.” ifadelerini kullandı.