Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sumudica, Galatasaray ve Fenerbahçe Hakkında Açıklamalarda Bulundu!

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep

Süper Lig ekiplerinden Gaziantep FK, dün akşam konuk olduğu Galatasaray deplasmanından 2-1’lik mağlubiyetle dödü. Mücadeleden sonra Gaziantep FK teknik direktörü Marius Sumudica basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray – Gaziantep FK’yı konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi Galatasaray 2-1 kazanmayı başardı. Mücadeleden sonra Gaziantep FK teknik direktörü Sumudica basın açıklamasında bulundu.

SUMUDİCA’NIN AÇIKLAMALARI

İyi bir maç çıkarttıklarını söyleyen Sumudica ;” Galatasaray bizden fazla pozisyonlara girdi bu da normaldi. Yedek kulübesine baktığınız zaman bir tarafta Zaha oyuna girdiğinde iş daha kolay oluyor. Sadece bu basit bir örnek. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Çünkü bugün son dakikaya kadar mücadelemizi yaptık. Son 5 dakikaya baktığımızda Galatasaray’ın bazı oyuncuları zaman geçirmeye yönelik işler yapıyordu.Bu da benim için iyi bir şeydi. Bugün duruşumuzu bütün Türkiye’ye gösterdik.” dedi.

Rumen teknik adam Sumudica, Fenerbahçe ve Galatasaray’a karşı iyi oynadıklarını ifade ederek:” Kimin şampiyon olacağı umrumda değil. Hak eden kazanacaktır. Okan hocayı tebrik ediyorum. Türkiye’deki en iyi teknik direktörlerden biri. Sevdiğim de bir insan. Şampiyonun kim olacağı beni ilgilendirmiyor. Benim için önemli olan puanları toplayıp, takımı ligde tutmaktır. Süper Lig’i hak eden kazansın. Futbolcularımı bugünkü mücadelelerinden dolayı taebrik etmek istiyorum. Rumen bir hocayım, bazen kolay değil Türkiye’de çalışmak.” açıklamasında bulundu.

”DÜŞMANA İHTİYACIM YOK”

Rumen teknik adam Sumudica’ya , şampiyonluk arışında hangi takımı önde gördüğüne yönelik soruya;

” Hem Türkçe hem de Rumence bir kelime var. Düşman. Ben düşman kazanmak istemiyorum. Düşmana ihtiyacım yok. Bir Anadolu takımının buraya 4 eksikle gelmesi gerçekten çok zor. İlk 11’de oynayan 4 oyuncumuzdan eksik geldik. Diğer tarafta yedek kulübesine baktığımızda karşılaştırma yapmak gerçekten çok zor. Haftaya Kayserispor ile oynayacağız. Taraftarların gelip, bizi desteklemesi lazım. Şu ana kadar 23 puan topladık. 40 – 41 puan topladığımızda ligde kalacağımızı düşünüyorum. bunu başarırsam bana inanın herkese teşekkür edeceğim.” ifadelerini kullandı.