Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Taraftariım24 – Galatasaray – Gaziantep FK Maçını Canlı İzleme!

Trendyol süper Lig’in 23.

Trendyol süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray – Gaziantep FK’yı RAMS Park’a konuk ediyor. Maç eksiğiyle ezeli rakibi Fenerbahçe’nin 3 puan gerisinde bulunan sarı-kırmızılı ekip bu maçı kazanıp Fenerbahçe ile aynu puanı yakalamak istiyor. Peki Galatasaray – Gaziantep FK maçı ne zaman? Galatasaray – Gaziantep FK maçı saat kaçta ? Galatasaray – Gaziantep FK hangi kanalda? Galatasaray – Gaziantep FK maçını nereden izleyebilirim? İşte  Galatasaray – Gaziantep FK maçına dair tüm detaylar.

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray ve Marius Sumudica yönetimindeki Gaziantep FK Süper Lig’in 23. haftasında karşı karşıya geliyor. RAMS Park’ta oynanacak bu mücadeleyi Arda Kardeşler yönetecek. Peki Galatasaray – Gaziantep FK maçı ne zaman? Galatasaray – Gaziantep FK maçı saat kaçta ? Galatasaray – Gaziantep FK maçı hangi kanalda ? Galatasaray – Gaziantep FK hangi kanalda ? Galatasaray – Gaziantep FK maçını nereden izleyebilirim?

MUHTEMEL 11’LER

Galatasaray

  • Muslera – Barış – Davinson – Nelsson – Kaan Ayhan – Torreira – Kerem Demirbay – Kerem Aktürkoğlu – Zaha – Icardi

Gaziantep FK

  • Nita – Arda – Djilobodji – Nkoulou – Jevtovic – Bilel – Furkan – M’Bakata – Markovic – Dragus – İlker

GALATASARAY – GAZİANTEP FK MAÇININ HAKEMİ KİM?

Trendyol Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray – Gaziantep FK lkarşı karşıya gelecek. Mücadeleyi arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcıları ise Mehmet Emin Tuğral ve Esat Sancaktar yapacak. Maçın 4. hakemi ise Muhammet Ali Metoğlu olacak. Maçta VAR koltuğunda ise Mustafa Öğretmenoğlu olacak.

GALATASARAY-GAZİANTEP FK Maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Süper Lig’in 23. haftasında Galatasaray – Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Mücadele bugün 20.00’da başlayacak ve beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY-GAZİANTEP FK MAÇINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ !!!

GALATASARAY – GAZİANTEP FK maçını lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justintv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak yayın yapan siteler üzerinden izlemeyiniz.