Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Adana’da Suriye Uyruklu İki Çocuk Şakalaşırken Araba Çarptı! Videosunu İzle!

Adana’da yolun ortasında bulunan refüjde şakalaşan 2 çocuktan biri bir anda yola fırladı. Minibüsün çarpmasıyla savrulan çocuk hayatını kaybetti.

Adana’da Suriye uyruklu çocuklar, orta refüjde şakalaşırken 15 yaşındaki çocuk bir anda yola fırladı. O anda yoldan geçen minibüsün çarpmasıyla yere düşen çocuk hayatını kaybetti. O anlar kameralara yansıdı.

MİNİBÜSÜN ÇARPTIĞI SURİYELİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

Kaza, Adana’nın Yüreğir ilçesinde meydana geldi. Orta refüjde arkadaşlarıyla şakalaşan Suriye uyruklu Ammar el-Müheymid, birden yola fırladı. O esnada yoldan geçen minibüs Ammar’a çarpıp kaçtı.

Çarpmanın etkisiyle savrulup yere düşen çocuğun yanındaki iki çocuk da korkarak olay yerinden uzaklaştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ammar’a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra Adan Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Ammar tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

1 KİŞİ TUTUKLANDI 2 KİŞİYE ADLİ KONTROL ŞARTI VERİLDİ

Kaza sonrası olay yerinden kaçan minibüs şoförü M.T. ve akrabası Ş.A. ile H.T. İl Emniyet Müdürlüğü’ne giderek aracı kendilerinin kullandığını öne sürüp teslim oldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden M.T. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Ş.A. ve H.T. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DİĞER VİDEOLAR