Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kilise Saldırısıyla İlgili Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıklama!

İstanbul Sarıyer’de Santa Maria

İstanbul Sarıyer’de Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde düzenlenen saldırıyla ilgili açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Tüm cemaate başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Tüm teşkilat arama faaliyetleri içerisinde. Faillerin yakalanması için gereken adımlar atılıyor.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Sarıyer’de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde düzenlenen saldırıya ilişkin açıklama yaptı. Erdoğan “Faillerin yakalanması için gereken adımlar atılıyor” dedi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TELEFON İLE GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Sarıyer’de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde Pazar ayini sırasında maskeli 2 kişi tarafından düzenlenen saldırıyla ilgili olarak Sarıyer Kaymakamı Sayın Ömer Kalaylı, Polonye’nın İstanbul Başkonsolosu Sayın Witold Lesniak ve Santa Maria İtalyan Kilisesi Rahibi Sayın Anton Bulai ile telefonla görüştü.

Erdoğan görüşmede, “Tüm cemaate başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Tüm teşkilat arama faaliyetleri içerisinde. Faillerin yakalanması için gereken adımlar atılıyor.” dedi.