Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vincent Aboubakar Kararını Verdi !

Beşiktaş’ın Kamerun’lu yıldızı Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı takımda kadro dışı kalsada takımdan ayrılmak istemediği belirtildi.

Beşiktaş'ın Kamerun'lu yıldızı Vincent

Geçtiğimiz aylarda Süper Lig ekiplerinde Beşiktaş’ta 5 oyuncu kadro dışı kalmıştı ve bunlardan birisi de Vincent Aboubakar’dı. Aboubakar2ın Beşiktaş’ta geleceği hakkında sıcak geişmeler yaşanıyor.

Sabah Gazetesi’nde çıkan habere göre; Vincent Aboubakar’a, Rusya, ABD ve Brezilya’dan birçok teklif geldi ama Beşiktaş yönetimi oyuncunun tutumu nedeniyle gelen tekliflere olumlu dönüş yapmadı.

Vincent Aboubakar’ın Beşiktaş’tan ayrılmayı değilde, takımda kalıp tekrardan kendini göstermek istediği öğrenildi. Hakkındaki iddiaları yıkmak ve tekrardan Beşiktaş taraftarlarına kendini sevdirmek isteyen Vincent Aboubakar’ın ilk önceliği Beşiktaş formasını giymek.

Tecrübeli oyuncu Afrika Uluslar Kupası’ndan sonra İstanbula dönecek ve teknik direktör Fernando Santos ile görüşecek.

Portekizli teknik adam Fernando Santos’un planı, Aboubakar’ın geçmişini kenara bırakmak ve tekarardan takıma yardımcı olması üzerine kurulu. Aboubakar ve Fernando Santos2un yapacağı görüşme nihai sonucu belirleyecek.