Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk Sacha Boey ve Angelino Transferi Hakkında Konuştu !

Trendyol Süper Lig’in 2.

Trendyol Süper Lig’in 2. haftasında Galatasaray – İstanbulspor’u konuk etti. Mücadeleyi ev sahibi ekip Galatasaray 3-1 kazandı. Mücadeleden sonra Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk açıklamalarda bulundu.

İstanbulspor’u yenen Galatasaray, puanını 57’ye çıkarttı ve Süper Lig’de averaj farkı ile ezeli rakibi Fenerbahçe’nin arkasında 2. sırada yer aldı.

OKAN BURUK’UN AÇIKLAMALARI

” İstanbulspor’u tebrik etmek gerekiyor. Çok mücadele ettiler. Bizim kafamızı karıştıran maç öncesi 5’li oynayacaklar diyorduk ama öyle olmadı. Karşılaşmalarda zorluk yaşadık. Davinson ve Victor’un yerini değiştirdik. Davinson’un ayağını kullanmaya çalıştık. 3 tane duran top golü.. Bundan sonra bütün maçlar zor geçecek. Her maça daha iyi hazırlanmamız gerekiyor. Takımların bize karşı kapandığını düşünürsek ne tür çözümler bulmamız gerektiğini bulmamız lazım. Oyuncularımı tebrik etmek istiyorum. Bugün son anda Sacha Boey’un oynamaması, Abdülkerim’in sakatlanması, Sergio yok. Bütün maçları kazanmak için yola çıktık. Rekorları takım olarak, camia olarak kırıyoruz. İç saha performansı taraftarın desteğiyle birleşince favori biz oluyoruz. Daha çok kupalar kazanmak, Avrupa’da başarılı olmak.. Daha iyi olmamız gerekiyor. Daha iyisini yapmamız gerekiyor. Transfer döneminde eksiklerimizi kapatabilirsek bizim için daha olumlu olacak.” dedi.

OKAN BURUK’UN TRANSFER AÇIKLAMASI

Sacha Boey ve Angelino transferleri hakkında konuşan Buruk;”

” Sol bek transferi yapmak istiyoruz, Angelino ayrılacak gibi görünüyor. Sacha Boey’in ayrılmasından yana değilim. Önemli bir rakam gelirse, bunu başkan ve yönetim kurulu değerlendirir. Kararlarına saygı duyacağız. Ayrılık olursa, yerine birini isteyeceğiz. Sacha Boey’in durumu net değil. Uzun zamandır ilgilen kulüpler var. Birçok oyuncumuza ilgi var. son kararı yönetim verecek.” ifadelerini kullandı.