Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başak Demirtaş’ın Aday Olacağı İddiaları İle İlgili Ekrem İmamoğlu’nun Yorumu

Açıklaması

Açıklaması

Selahaddin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ın İBB Başkan adayı olacak mısınız sorusuna üzerine “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için partimiz uygun görürse düşünebiliriz.” sözleri üzerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bir başka partinin aday çıkarıp çıkarmayacağıyla ilgili, diğer bir adayın yorum yapması doğru değil” dedi.

İBB Başkanlığı için HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş’ın “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için partimiz uygun görürse düşünebiliriz” açıklaması üzerine İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bir başka partinin aday çıkarıp çıkarmayacağıyla ilgili, diğer bir adayın yorum yapması doğru değil” dedi.

“DİĞER BİR ADAYIN YORUM YAPMASI DOĞRU DEĞİL”

31 Mart Yerel Seçimlerinle ilgili açıklama yapan HDP Eş Gelen Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için partimiz uygun görürse düşünebiliriz” demişti. Demirtaş’ın sözleri üzerine İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Bir Başka Partinin aday çıkarıp çıkarmayacağıyla ilgili, diğer bir adayın yorum yapması doğru değil” ifadelerini kullandı.

BAŞAK DEMİRTAŞ’IN AÇIKLAMASI

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için henüz partimiz DEM Parti’den bize bir öneri gelmedi, ama halk ister, partimiz de uygun görürse demokrasi ve toplumsal barışın önünü açacağına inanırsak, düşünebiliriz. Bu durumda birilerine kazandırmak veya kaybettirmek için değil, İstanbul’da kazanmak için yarışa gireriz ve iddialı oluruz”

EKREM İMAMOĞLU’NUN AÇIKLAMASI

“Bir başka partinin aday çıkarıp çıkarmayacağıyla ilgili, diğer bir adayın yorum yapması doğru değil. Dolayısıyla bu konu DEM Parti’nin karar vereceği bir konu. Benim yorum yapmamı gerektirecek bir durum değil”