Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Volkan Demirel, Hatayspor’daki Geleceği Hakkında Konuştu !

Süper Lig’in 21. haftasında Kasımpaşa konuk ettiği Hatayspor’u 3-0 mağlup etti. Mücadeleden sonra Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Hatayspor’daki geleceği hakkında konuştu.

Süper Lig'in 21. haftasında

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Kasımpaşa – Hatayspor karşılaştı. Mücadeleyi ev sahibi Kasımpaşa 3-0 kazandı. Mücadeleden sonra Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel açıklamalarda bulundu.

Hatayspor teknik direktörü Volkan Demirel, Kasımpaşa’ya 3-0  kaybettikleri mücadeleden sonra açıklamalarda bulundu.

BİZDEN DAHA İYİ OYNADILAR

Kasımpaşa’nın galibiyetinden dolayı tebrik eden Demirel:” İlk yarıda daha iyi oynadık. İkinci yarıda Kasımpaşa bizden daha iyi oynadı. Aslında bunun tam tersi olmasını bekliyordum çünkü karşımızda 12-13 oyuncuyla rotasyon yapmak zorunda olan bir Kasımpaşa vardı. Bizim rotasyonumuz daha güçlüydü. Böyle durumlarda maç öncesi düşündüklerinizi sahaya yansıtmak zor olabiliyor.” dedi.

GENÇ OYUNCULARDAN KURULU TAKIMIZ

74. dakikada Winck’in attığı golle konuşan Demirel: ” Hakem, golden taç atışını yerinde kullandırması gerekiyordu. Maç başlarken orta sahadan maçı başlatırsınız, yaydan başlatmazsınız. Tacın kullanıldığı yer ile kullanılması gereken yer arasında 15 metre fark var. Kasımpaşa’nın galibiyetine mazeret getirmek için bunu söylemiyorum ama böyle havada 74. dakikada gol yerseniz moraliniz bozulabilir. Sonuçta genç oyunculardan kurulu bir takımız.” ifadelerini kullandı.

OYUNCULARIN MEMNUN OLMADIĞI ŞARTLAR OLABİLİR

Sezon sonuna kadar Hatayspor’da kalacağını belirten Volkan Demirel :” İçeride oyunculara da söyledim. Bazı oyuncularla da görüşme yapıp, Hatayspor adına yol almamız gerektiğini söylemem gerektiğini düşünüyorum. Burada olmayan insanlarla bu işi yürütemeyiz. Burada olan insanlarla, burada olacak insanlarla yola devam etmemiz lazım. Oyuncuların hepsinden memnunum ama onların memnun olmadığı şartlar olabilir. O yüzden transfer dönemini iyi geçirmeliyiz. Yine söylüyorum, sezon sonuna kadar buradayım. Şu anda zor durumdayız. Bu durumda bu takımı bırakıp gitmek, belki bir zaman vardı aklımda ama şu anda yok. yönetim tarafından bir karar alınırsa saygı duyarım ama takımı bu girdaba soktuysam, buradan çıkarmak için de elimden geleni yapmaya hazırım.” sözlerini sarf etti.