Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu Eşiyle Boşandı !

CHP İstanbul İl Başkanlığını bırakan Canan Kaftancıoğlu, eşi ali Naki Kaftancıoğlu’ndan karşılıklı olarak boşandı. Canan Kaftancıoğlu’nun 8 Ocak günü Adalar Adliyesi’nde boşandığı öğrenildi.

CHP İstanbul İl Başkanlığını

CHP eski İstanbul İl Başkanı olan Canan Kaftancıoğlu, eşi Ali Naki Kaftancıoğlu’ndan 8 Ocak günü karşılıklı olarak boşandığı öğrenildi. Adalar Adliyesi’nde çiftin karşılıklı anlaşarak boşandıkları öğrenildi.

Canan Kaftancıoğlu’nun bu aralar Antalya’da seçim çalışmaları yaptığı öğrenildi. Canan Kaftancıoğlu 23 yıldır beraber olduğu eşinden neden ayrıldığı hakkında bir açıklama yapmadı. Kaftancıoğlu en son siyaseti bıraktığına dair iddialarla gündeme gelmişti.

Canan Kaftancıoğlu’nun İl Başkanlığı görevine son verdikten sonra ortalarda görünmemesi eski mesleği doktorluğa döndüğü yönünde iddialara neden olmuştu. Canan Kaftancıoğlu yaptığı paylaşımı ile iddialara yanıt verdi;

BIRAKMADIM YASAKLIYIM ŞİMDİLİK

” Saraydakiler sevinmesin çok. Bırakmadım yasaklıyım şimdilik:) Yasaklarına rağmen de toplumcu, dönüştürücü siyaset nasıl yapılıyormuş görelim, bakalım zaman içinde.. Bu arada sosyal medyayı takip etmediğim için geriden geliyorum, laf etmeyin gençler 🙂