Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kylian Mbappe’den Ayrılık Açıklaması !

PSG’nin yıldız oyuncusu Kylian

PSG’nin yıldız oyuncusu Kylian Mbappe, GQ dergisine verdiği özel röportajda takımı PSG’den ayrılık sinyali verdi. Mbappe kariyeri ve spor dünyası hakkında açıklamalarda bulundu.

Baskının Beni Olumsuz Etkilemediğini Gösterdim

”İnsanların oyunculardan çok şey beklediği aşırı tüketim çağındayız. Baskı beni olumsuz etkilemiyor ve performans göstermek için buna ihtiyacım var. En üst düzeyde oynamak için gerekli mükemmellik derecesini korumamızı sağlayan şey bu. İnsanların oyunculardançok şey beklediği, çok sayıda maçın olduğu, aşırı tüketim çağındayız. Baskının beni olumsuz etkilemediğini gösterdim ve hatta performans göstermek için buna ihtiyacım olduğunu söyledim.”

Oyunumun Farklı Yölerini Geliştirdim

” Bence teknik parametrelerin ötesinde, sol ayakla veya kafayla gelişmenin ötesinde, en önemli şey vizyonunu genişletmektir. Altı ya da yedi farklı antrönerle oynayarak işimi yapmanın altı ya da yedi yolunu öğrendim. Oynumun farklı yönlerini geliştirdim ve kendimi sürekli yeniledim. İlerlemek için doğru zihniyet, dinlemek ve uyun sağlamaktır.”

Kaptan Olmak Futbola Yeni Bakış Açısı Getiriyor

” Kaptan bir grubun garantörü ve habercisidir ve bugün herkesin takıma yardımcı olmak için en iyi durumda olmasını sağlamak için her bir oyuncuyla iletişim kurma görevim var. Öncekinden en büyük fark, odak noktamın gerçekten performansım ve takıma bireysel olarak neler katabileceğim olmasıydı. Kaptan olmak futbola yeni bir bakış açısı getiriyor.”

Benimde PSG’den Ayrılmam Gerekecek

” Futbol tarihinde iz bırakmış birçok büyük oyuncu bu yaz Avrupa’dan ayrıldı ve futbolda yebi bir döneme girdik. Bu futbolun normal döngüsü ve bir noktada benim de Paris Saint-Germain’de ayrılmam gerekecek. Bu transferler beni endişelendirmiyor. Ben sadece kariyerime devam etmeyi ve kendi yoluma gitmeyi düşünüyorum”

EURO 2024 Kazanmak İstiyoruz

EURO 2024’ün en merakla beklenen takımlarından biriyiz, hazırız ve kendimize güveniyoruz. Çok iyi bir şekilde elemelerden geçtik ve şimdi hedefimiz kupayı kazanmak. Fransa milli takımında hem sportif hem de insani dinamikleri harika.Bu yıl büyük şampiyonları, Hugo LIoris ya da Raphael Varane gibi çok önemli oyuncuları kaybettik ama sonuçta takım bundan etkilenmedi. Bu gerçek bit uyum ve uyum sağlama becerisini gösteriyor.”

Lebron Bana Tavsiyeler Verdi

LeBron James’in benden çok daha ileri bir kariyeri var ve spor dışındaki projeleri, efsanesini daha da pekiştirdi. Onun gibi ilham verici isimlerden tavsiye alabilmek bana planımı gerçekleştirme ve gençlere yardım etmek için mümkün olduğunca etkili bir yaklaşım yaratma fırsatı veriyor.”