Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Icardi Trabzonspor Maçında Oynayacak Mı?

Trendyol Süper Lig’in 21.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Trabzonspor – Galatasaray’ı konuk edecek. Galatasaray’a Icardi müjdesi geldi. 21 Ocak Pazar günü saat 19.00’da oynanacak mücadelede Galatasaray’ın Arjantin’li yıldızı Mauro Icardi kendisine özel olarak hazırlanan maske ile sahalara dönecek.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında oynanacak olan Trabzonspor – Galatasaray mücadelesinde Galatasaray’ın yıldız ismi olan Mauro Icardi kensisine özel olarak hazırlanan maske ile sahalara dönecek.

Geçtiğimiz hafatalarda Fenerbahçe ile oynanan mücadelede yüzüne aldığı darbeden sonra yüzünde kırıklar oluşan Arjantinli yıldız Mauro Icardi, İstanbul dışında tedavisini sürdürüyordu. Galatasaray kulübünün verdiği çalışmalar doğrultusunda Icardi çalışmalarını sürdürdü.

Arjantin’li yıldız Mauro Icardi bu akşam 22.30 saatlerinde İstanbul’a dönecek ve yarından itibaren Galatasaray kulübü doktorları tarafından kulak-burun-boğaz ve yüzünde kontrolleri yapılacak. Daha öncede doktorlar tarafından herhangi bir operasyon geçirmesinin gerek olmadığı belirtilen Icardi 3 gün boyunca idmanlara çıkacak ve Cumartesi günü Trabzonspor maçı için Trabzona gidecek.

İCARDİ ÖZEL MASKE İLE ÇIKACAK

Galatasaray’ın 21 Ocak Pazar günü saat 19.00’da oynayacağı Trabzonspor müsabakasında maske ile sahada mücadele edecek.