Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Antalyaspor Başkanından Jehezkel Açıklaması !

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe, Sınır dışı edilen İsrail’li futbolcu Sagiv Jehezkel’in yaptığı sevincin planlı olduğunu ve bu eylemi kabul etmelerinin mümkün olmadığını açıkladı.

Antalyaspor Başkanı Sinan Boztepe,

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Antalyaspor ve Trabzonspor karşı karşıya geldi. Antalyaspor oyuncsu olan Sagiv Jehezkel, Trabzonspor’a attığı golden sonra İsrail’in Filistine yönelik saldırılarını destekleyen bileğindeki yazıyı kameralara göstermişti ve sevinç yaşamıştı.

Oyuncunun bu gol sevincine gelen tepkilerin ardından önce kulüp tarafından kadro dışı kalmıştı ve gece saatlerinde Antalya Emniyeti tarafından gözaltına alınan futbolcu, verdiği ifadenin ardından sabah saatlerinde adliyede savcı karşısına çıktı ve serbest bırakılan otyuncu özel uçakla ülkesine döndü.

ANTALYASPOR BAŞKANININ KONU HAKKINDAKİ AÇIKLAMASI

” Maç sonrasında kendi medyamızdan yayınlanan bir görüntü, farkına varıldıktan sonra kaldırıldı. Konuyla alakalı alakalı aynı gün hemen oyuncumuzun savunması istendi, savunmasını da aldık.

Çok hızlı bir şekilde yönetici arkadaşlarımla reaksiyon aldık. Maalesef istenmeyen, yaşanmasını istemediğimiz bir olay oldu. Bizim için değerli, kadroya başarı katan bir oyuncuydu ama o gün de söylediğimiz bazı söylemler yanlış anlaşıldı. Ülkemizin hassasiyetleri var. Bu hassaiyetlere hepimizin önem göstermesi gerekiyor.” dedi.

Oyuncunun hareketini kulüp olarak kabul etmediklerini söyleyen Boztepe; ” Şu anda hukuka lanse ettik. Önümüzdeki süreçte, gelen sonuçlara göre tüm kamuoyuna bildireceğiz.” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor’da Kimse’nin Haberi Yoktu

” Nasıl ideolojik eylem olursa olsun bizim kadromuzun, şehrimizin emek veren bir oyuncusuydu. Bütün detaylarıyla, bütün tefarruatlarıyla ilgilendik. Hatta ülkeden ayrılana kadarki süreçte de bütün ilgimiz üzerindeydi. Kesinlikle hiçbir arkadaşının, teknik ekipten herhangi bir kimsenin, kulüp yönetiminden hibir kimsenin haberinin olmadığı bir eylemdi. Hiç kimsenin haberi yok. Tamamen kendi iradesiyle yaptığı ideolojik bir eylem.” dedi.