Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emre Belözoğlu’dan Mert Hakan ve Lincoln Açıklaması !

Ziraat Türkiye Kupası 5.

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur mücadelesinde MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor ile karşılaştı. Mücadeleyi MKE Ankaragücü 3-1 kazandı ve 16 turuna yükseldi. Mücadeleden sonra MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor’u 3-1 mağlup etti. Mücadeleden sonra Emre Belözoğlu açıklamalarda bulundu.

EMRE BELÖZOĞLU’NUN AÇIKLAMALARI

” Hem lig hem de kupada hedefi olan bir takımız. Enerjisi yüksek bir oyuncu grubum var. Net bir galibiyet aldık, oyuncularımı tebrik ediyorum. Oyunun hakkı bu skordu. ” Kupa Beyi Ankaragücü” ve bu mirasa sahip olan bir takımız. Kupada sonuna kadar devam etmek istiyoruz. Oyuncularım berabere oluncada bırakmadı.” dedi.

Fenerbahçe’de forma giyen Mert Hakan Yandaş ve Lincoln’un gündemlerinde olup olmadığısoruya Belözoğlu;

” Sayın başkanımız ve futbol şube sorumlumuz ile Yılmaz Bal de en az benim kadar transferde görevliler. Mert Hakan’la bir görüşmem olmadı ama kulüpler arası istişareler oldu. Merkez orta saha istiyoruz. Daha net şekilde sonuçlanmış bir şey yok. Belirlediğimiz mevkiler var. Bu gurubun enerjisini bozmayacak, buraya geldiğinde Ankaragücü’nün kıymetini bilecek oyuncular almak istiyoruz. Lincoln uzun süredir sakattı ama değerli bir oyuncu. Kulüpler görüşüyor. Lincoln değerli bir oyuncu ama biraz daha oynamış bir oyuncu olursa tercihim bu yanda olur. Şu an Fenerbahçe’yle anlaşılmış bir oyuncu yok.” dedi.