Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Spor Yazarları Icardi’siz Galatayasaray İçin Nededi !

Trendyol Süper Lig’in 20.

Trendyol Süper Lig’in 20. haftasında Galatasaray – Kayserispor’u konuk etti ve mücadeleyi evsahibi Galatasaray 2-1 kazanmayı başardı. Mücadelenin ardından spor yazarları Galatasaray – Kaysrispor maçını değerlendirdi.

UĞUR MELEKE

” Elbette dün Galatasaray’ı çok zorlayan Kayseri’nin bu sezonki çizgisinde Recep Uçar’ın önemli bir rolü var. Galatasaray’ın son iki rakibi Konya ve Sivas’ın aksine dün geriden pasla, örerek çıkma stratejisini tercih etti Recep Hoca. Galatasaray’ın presini kırdıklarında özellikle sağdan etkili akınlar yaptılar. Sarı kırmızılılar da zaman zaman o presten sonuç aldı, hatta 29’da iptal edilen golleri de böyle bir Halil baskısıyla gelmiş. Ancak Galatasaray aynen Sivas’ta olduğu gibi dün Seyrantepe’de ikinci devrenin ilk bölümünde atak sürekliliği konusunda sorunlar yaşadı.

Okan Buruk’un kulübedeki seçenekleri yine azdı, elindeki tüm opsiyonları kullandı: Önce Halil’i çıkardı, Barış’ı en uca attı. Sol bekte Kaan’a, merkezde Berkan’la Kerem Demirbay’a dönüş yaptı. Tete’nin yerine genç Baran’ı soktu. Bu değişiklikler sonrası temposu artan ve devamlılık sağlayan Galatasaray kritik bir 3 puan çıkardı Seyrantepe’den. Fenerbahçe’ye 3 şut atan, Konya’ya karşı asist yapan, Sivas2ta gol atan Kerem Demirbay, dün de oyuna girdikten sonra hareketi artıran unsurde bence. ( HÜRRİYET )

ENGİN KEHALE

Sahadaki 11, yetenek olarak yüksek hücum gücü vadetse de Halil’in arkasındaki üçlünün profili ve Ndombeleli orta saha ile hem toplu baskı yapmakta hem tempo yapmakta zorlandı.

Maçın ilk düdüğünden beri karşı karşıya gelen Mertens-Bilal eşleşmesinin son galibi Belçikalı oldu ve Galatasaray’a üç puan getirdi. Sarı – kırmızılılar, sezonun büyük bölümünde olduğu gibi bir kez daha hayatta kalmayı bildi. Bu direniş ve yarışın içinde kalma becerisi, Okan Buruk ve öğrencilerini en iyi bildikleri nisan sonrası dönemde yarışmacı kılacak gibi gözüküyor. ( HÜRRİYET )

HALİL ÖZER

Galatasaray son ana kadar zorlandı. Tabii zorlanmasının nedenleri vardı. Kanatlarda Zaha ve Tete hiç etkili olmadı. Ne bire birde varlar, ne hücumda, ne savunma da.. Hiçbir şey de yoklar.

Galatasaray çok da olmasa eline net fırsatlar geçirdi. Ancak Galatasaraylı futbolcular bu anlarda o kadar kötü vuruşlar yapıyorlar ki top hep dağlarda taşlarda. O yüzden averaj olarak Fenerbahçe’den bu kadar gerideler. O yüzden her maç zora giriyor. O yüzden taraftarlar yüreği ağzında izliyor maçları.

Sonuç olarak Galatasaray bu maçı biraz daha şansıyla aldı. Ancak her hafta düşüş devam ediyor. Galatasaray bu haliyle sezon sonuna kadar iddiasını sürdüremez. En azından devre arasında yapacağı transferlere kesin olarak ihtiyacı var.