Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sagiv Jehezkel’in Mahkeme Kararı !

Dün Trabzonspor mücadelesinde gol

Dün Trabzonspor mücadelesinde gol attıktan sonra, İsrail’in, Filistin’e yönelik saldırılarını destekleyici bileğindeki yazıyı kameralara gösteren ve sonrasında gözaltına alınan İsrail’li futbolcu Sagiv Jehezkel ifadesinde:” Kimseyi kışkırtmak veya provoke etmek için bu hareketi yapmadım. Savaşın bitmesini istiyorum. O yüzden buradaki işareti gösterdim.” ifadelerini kullandı ve Mahkeme İsrail’li oyuncu Sagiv Jehezkel hakkındaki kararını açıkladı.

Dün oynanan Antalyaspor – Trabzonspor mücadelesinde Antalyaspor’un İsrail’li oyuncusu Sagiv Jehezkel, Trabzonspor’a gol attıktan sonra bilekliğindeki yazıyı kameralara gösteren İsrail’li futbolcu gözaltına alınmıştı ancak gözaltına alınan Sagiv Jehezkel tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Trabzonspor’a gol attıktan sonra bilekliğindeki yazıyı kameralara gösteren İsrail’li futbolcu, Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı üzerina Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Spor Şube ve Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İsrail’li oyuncuyu gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülen Sagiv Jehezkel, tercüman aracılığıyla ifade verdi ve ifadesine;” Ben kimseyi kışkırtmak veya provoke etmek için bir hareket yapmadım. Savaş yanlısı bir insan değilim. Ve sonuçta İsrail askerleri de var Gazze’de esir düşmüş durumda. Ben bu 100 günlük sürecin artık son bulması gerektiğine inanan biriyim. Savaşın bitmesini istiyorum. O yüzden buradaki işareti gösterdim. Politikayla işi olmayan birisiyim. Geldiğimden beri bugüne kadar politikayla alakalı hibir şey yapmadım. Geldiğimden günden beri de hiçbir zaman kimseye bir saygısızlık yapmadım. Dikkat çekmek istediğim nokta savaşın son bulmasıydı.” dedi.

TUTUKSUZ YARGILANACAK

İsrail’li oyuncu emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Sagiv Jehezkel, adliyedeki işlemlerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.