Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tarsus Belediyesi İşçilerin Maaşına yüzde 100 Zam Yaptı

Tarsus Belediyesi Yönetim Kurulu

Tarsus Belediyesi Yönetim Kurulu ile DİSK/Genel-İş  Sendikası arasında kadrolu işçilerin 2024 yılında alacakları maaş ile ilgili yaptıkları toplantı, yüzde 100 rekor bir zam kararıyla tamamlandı. Görüşme sonrasında açıklama yapan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Artan enflasyon ve ekonomik krizde tüm işçilerimizin yanı başındayız” dedi.

TARSUS Belediyesi kadrolu işçilerin yeni yılda alacakları maaş için yaptıkları toplu sözleşme görüşmesi rekor bir zamla tamamlandı. Alınan karar doğrultusunda kadrolu işçilere yüzde 100 zam yapıldı.

Tarsus Belediyesi yönetimi ile DİSK/Genel-İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi yapıldı. Görüşmede kadrolu işçilere yüzde 100 zam ile rekor zam yapıldı.

“ARTAN ENFLASTIN VE EKONOMİK KRİZDE TÜM İŞÇİLERİMİZİN YANI BAŞINDAYIZ”

Görüşme sonrasında açıklama yapan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, “Bunu tüm mesai arkadaşlarımızla birlikte yapıyoruz. Gece gündüz kışın soğukta yazın sıcakta fedakarca çalışıyorsa biz bu hakkı teslim etmeliyiz. DİSK/Genel İş Sebdikası ile belediyemiz arasında 4857 sayılı kanuna tabii kadrolu işçilerimizin toplu iş sözleşmesi yüzde 100 artış yapılarak yenilenmiştir. Artan enflasyon ve ekonomik krizde tüm işçilerimizin yanı başındayız. Tüm kadrolu işçi personellerimize hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.