Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hatayspor Kalecsisi Erce Kardeşler; ”Kendime Zarar Vermeye Başlıyacağım ”

Trendyol Süper Lig’in20. haftasında

Trendyol Süper Lig’in20. haftasında Hatayspor – Pendikspor’u konuk etti. Mücadele 1-1 eşitlikle tamamlandı. Böylelikle Hatayspor gaibiyet hasretini 7 maça çıkarttı. Mücadeleden sonra Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler’den ilginç açıklama geldi.

Süper Lig’in 20. haftasında Hatayspor, Pendikspor’u konuk etti. Hatayspor mücadeleden galip ayrılmaya çok yakınken 90+3’de yediği golle eşitlikle tamamlandı mücadele. Mücadeleden sonra Hatayspor kalecisi Erce Kardeşler’den ilginç bir açıklama geldi.

Erce Kardeşler’in Açıklaması

” Konuşmaktan yorulduk çünkü konuşarak bir yere varamıyoruz. Hoca anlatıyor, biz anlıyoruz, yapmaya çalışıyoruz ama olmuyor. Hoca ve yönetim bizim için her imkanı olabildiğince seferber ediyor.Bu sene 90. dakikada yediğimiz üçüncü veya dördüncü gol. Bir hoca veya yönetim bunun için ne yapabilir? Bazen de bizim yürekten oynamamız gerekiyor. Maçtan sonra bir cezam da oldu. Hocamla da konuşacağım. Belki de bu kulübe faydalı olamıyorum ve bu kulüp benim için sıradan bir kulüp değil. Bu kadar kazanmadıkça gururuma çok dokunuyor ve artık gerçekten kendime zarar vermeye başlayacağım çünkü sene başı hepimiz bu şehir söz vermiştik.” ifadelerini kullandı.