Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Dursun Özbek ve Erden Timur’un Açıklamaları !

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek , Galatasaray İkinci Başkanı Metin Öztürk ve Galatasaray Sportif AŞ Başkanvekili Erden Timur açıklamalarda bulundu.

Dursun Özbek;

” Sahada kalmak ve orada kazanmak istiyoruz. Planlı şekilde sahanın dışına çekmeye çalışıyorlar. Dün Sivas’ta bir maç oynadı. Bu maçın hakemi Zorbay Küçük. Peki Zorbay Küçük, Futbol federasyonunun hakemlerinden birisi. Sivas’ta oynanan maç Süper Lig için önemli bir maç. Nasıl oluyor da devam eden rekabet çerçevesinde buraya atanıyor. Zorbay Küçük’ün yönettiği maçlarda değerli rakibimiz Fenerbahçe’nin puan ortalaması 2.36, Galatasaray’ın 1.75. Daha önceki şikayetlerimizde de yer aldı. Antalyaspor maçında Muslera’nın ayağına basıldı ama görmedi. Geçtiğimiz sene kaptanımız Kerem’e kullandığı kelimeler de nezaket dışıydı. VAR hakemi Alper Ulusoy, ilk ve tek 6 saniye kuralını Galatasaray’a uygulayan hakem. Zorbay Küçük ve Alper Ulusoy’a soruyorum, Galatasaray’dan ne istiyorsunuz? Bu seviyede standartsızlıklara neden göz yumuyorsunuz ve peşinden gidiyorsunuz diye soruyorum. Bunları hakem hatası diyip geçiştirmeyi bize kimse dayatamaz. MHK ve TFF’ye yeniden sesleniyorum. Bu konuların tekrarlanması için çalışmalar yapsınlar. Konunun sadece basit bir hakem hatası olduğu şeklinde çözüleceğini düşünmüyorum. Hakkımızın aranmasında zerre kadar tereddüt etmeyiz.” dedi.

” Belki de spor tarihinde ilk kez belki de bir başkan ‘ Ben başkaken bizi şampiyon yapmayacaklar’ diye açıklama yaptı. Üstelik bu kişi 5 senedir başkan. Seni şampiyon yapmayacak kim? Galatasaray’da bu açıklamayı yapan kişi, 1 saniye başkan olarak kalamaz.” ifadelerini kullandı.

” Geçen sene daha zorlu koşullarda şampiyon olduk. Taraftarları, yöneticisi futbolcusuyla yine aynısını yapacağız. Kenetlenerek şampiyon olacağız. Birlikte olmamız, kenetlenmemiz şampiyonluğa giden yoldaki en büyük şey olacak. Her gün bizden bir parça koparmaya çalışıyorlar. Bizi birbirimize düşürmeye çalışmaktan başka birley değil bu. Er meydanında Galatasaray her zaman başarılı. Bu algı, bizi yıpratmaya çalışmalara karşı dimdik duracağız ve yine şampiyon olacağız.”

KİMSE BİZİ SINAMASIN

” Biz spor müsabakası, yarıi içindeyiz. Karşılıklı münakaşa içinde değiliz. Kimse sabrımızı denemeye kalkmasın. Yapılan hatalarla ilgili yorumlar yaptık. Futbolu kavga ortamına, söz düellosuna taşımak değil. Sabrımızı denemek isteyenler var. Bu itibarla kimse bizim sabrımızı sınamasın.

Federasyon seçileli yaklaşık 6 ay oldu. Biz mevcut federasyona ikazlarımızı yapıyoruz. Kulüpler Birliği toplantısı var. Bu toplantıda gündem maddelerinden biri bu olabilir. Sayın federasyon sadece Galatasaray’ınfederasyonu değil. Geniş bir yelpaze var. O toplantının neticesinde Galatasaray’da duruşunu sergileyecek.

Beşiktaş maçında Icardi’nin ayağını kırdılar, hakem görmedi. Fenerbahçe maçında gözünü kör etmeye çalıştılar, onu da hakem göremedi.” dedi.

Erden Timur;

” Konuşsan suç konuşmassan suç gibi bir şey oluyor. Hakemlerle ilgili kulübümüzü temsilen 3 kez konuştum. Bundan 2 ay önce çıkıp neler yapılması gerektiğini söyledim. Ondan sonra bir algı oluşurmaya çalışıldı nerede nerede diye. Kırgınlık yok. Geçtiğimiz sene de 3 kez konuştum. Kenetleneceğiz. Başkanımız liderliğinde elimizden geleni yapacağız. Daha çok iletişim kurmak gerekiyorsa yapacağız. Bizim iki tane görevimiz var. Yanlış yönlendirmememiz gerekiyor. Buradaki tek gaye, bu işi birlikte çözeceğiz. Eleştirmek çok kolay. Mayıs ayı için gündemimiz tek gündemimiz şampiyon olmak.

Sacha Boey’in dizinde bir ağrı var. Bugün antrenman var yarın izinli takım. Riske atmamız gereken bir oyuncumuz. Satışı gibi bir durum yok. En ufak boşlukta manipülasyon yapılıyor. ‘ Yok böyle bir teklif ‘ mi diyelim. Bazen bazı şeyleri transfer döneminde bırakmak gerekiyor, bunun faydaları da oluyor.

Icardi açısında da bu konuyu aydınlatmak gerekir. Dinlendirilmesi gündemdeydi. Belirli bir süre dinlendirilmediği zaman bu hep böyle devam edecek. İğneyle antrenmana çıkması gerekiyordu. Antrenman yapacak olsa burada kalırdı. Ama belli bir süre antrenman yapmaması gerekiyor. Ayağına kök hücre tedavisi uygulanıyor. Oraya gitmesi, eşinin de yanında olmasından gitti. Zaman zaman belli özverileri gösteren oyuncularda ve hassas durumlarda bu konuda hocaların onun yanında olması yanlış değil. Ama farklı şekilde gündeme getirildi.”ifadelerini kullandı.